Brunel Volvo Ocean Race

De finish van de Volvo Ocean Race die plaatsvindt in Nederland! Als waterliefhebber en topsporter was dit een opdracht die Lindsey op het lijf was geschreven. Sponsor Brunel vroeg Postcards to the Moon om extra content te maken om deze heugelijke week te vieren, vast te leggen en te delen met de doelgroep. 

Postcards to the Moon versloeg op camera de activiteiten in en rondom het Brunel paviljoen in Scheveningen. Lindsey bedacht het concept en schreef de video scripts, voerde de redactie en regie voor de video's van de Family and Friends dag, de Kandidatendag en de Kidsdag. Als vlogger en reporter gaf ze de online kijker een indruk van wat er allemaal te doen was, interviewde ze bekende en onbekende Nederlanders en nam ze een kijkje op de beroemde Brunel boot waarmee de zeilers in 9 maanden de wereld over voerden. Topsport hoor, dat vloggen. 

Naast vloggen en de videoproducties, verzorgde Postcards to the Moon ook een aantal zakelijke blogs voor de website van Brunel. Lindsey versloeg een aantal door Brunel georganiseerde interactives en interviewde diverse experts en engineers. Zo kwam ze o.a. veel te weten over duurzame energie! En daar blogde ze dan weer over.