Steps to moonwalk

Step 1: Lift off  

Tijdens een creatief consult vindt de oerknal plaats. We ontdekken samen wat je wilt bereiken. We bespreken wat de USP’s zijn van jouw product of dienst. Van welke planeet kom je? Welke problemen zijn er in Houston gemeld? Welke elliptische baan rond de aarde gaan we volgen en wanneer is de maanmissie geslaagd? Als we over deze ruimtestof hebben nagedacht, kan het aftellen beginnen. 

Step 2: Clearing the towers 

Get ready for the launch. Om jouw merk te versterken, je bereik in het universum te vergroten of de boodschap op je postcard gericht te verspreiden, is een vuurvaste strategie nodig. Het framework daarvoor, in de vorm van een passend concept, format, contentplan, merkstrategie, script of storyboard wordt tijdens deze stap ontwikkeld. Na dit kritieke ‘point of no return’, volgt snel de eerste voetstap op de maan: de contentproductie.

Step 3: Go for orbit 

Na ‘clearing the towers’ komen we in hogere sferen. Dwars door de troposfeer, stratosfeer, mesosfeer, thermo- en exosfeer, schieten we het heelal in. Als creatieve kosmonaut gebruik ik de concepten, plannen, scripts, schrijfsels en ideeën voor de schepping van opmerkelijke verhalen in tekst en beeld. Samen lanceren we de hoogwaardige content op het juiste platform of kanaal en raken we jouw publiek op buitenaardse wijze.

Kosten

Voor we onze maanmissie starten, ontvang je altijd eerst een offerte op maat. Voor videoprojecten en presentatie opdrachten kijken we samen naar jouw exacte wensen en wordt de offerte daar nauwkeurig op afgestemd. 

Het tarief voor strategie in storytelling en tekstcreatie is standaard €85,- per uur exclusief BTW. Koop je vooraf minimaal 60 uur in, dan krijg je 5% korting op het normale uurtarief. Je tegoed is 12 manen geldig.

 

De Algemene Voorwaarden van Postcards to the Moon vind je hier