Easyatent

De Kroatische campingspecialist Easyatent vond het hoog tijd om hun merk nieuw leven in te blazen. De website was sterk verouderd, net als de huisstijl, het logo, de pay-off en al het beeldmateriaal. Social media stond in de kinderschoenen. Er viel veel meer uit dit mooie merk te halen dan nu gebeurde. Ze hadden behoefte aan een professional die van Easyatent weer een eigentijds merk zou maken, met de following die ze verdienden.

 

In deze opdracht werkte Postcards to Moon heel allround. Samen met een designer en webbouwer, regisseerde Lindsey de nieuwe website en huisstijl op basis van een door Postcards to the Moon gemaakt uitgebreid branding- & communicatieplan. De teksten voor de website, diverse blogs en nieuwsbrieven werden herschreven en nauwkeurig afgestemd op de doelgroep. Samen met een online marketing specialist optimaliseerden we de zoekresultaten in Google, werden (social) advertenties ingezet, rolde Postcards to the Moon een PR-traject uit en zorgden we dat de teksten SEO proof waren. Fysiek werd de zichtbaarheid geboost door deelname aan o.a. de Kampeer en Caravan Jaarbeurs. Met succes. Easyatent stond weer op de kaart! 

Easyatent werd niet alleen in een moderne campingsmoking gestoken, het succes was ook te danken aan het feit dat ze voorop durfden te lopen. Postcards to the Moon ontwikkelde en presenteerde een 12-delige vlogserie voor Easyatent waarin de accommodaties en omgeving op een unieke manier getoond werden. Content die het hart van de doelgroep raakte. Het concept bleek een regelrechte hit waardoor veel nieuwe campinggasten naar Kroatië afreisden voor een onvergetelijke glampingvakantie. 

 

De samenwerking resulteerde in meer fysieke bezoekers op de verschillende campings, een grotere online community, betere beoordelingen en hogere verkoopcijfers. Maanmissie geslaagd!