Jan 2021
Lindsey van Loon

Postcard from Nepal

Met Yomads naar het dak van de wereld - published SNP Reisflow Lindsey van Loon ging als Yomads reisreporter naar Nepal en beklom daar de hoogste berg ter wereld: de Mount Everest. Een trekking naar Everest Basecamp.   5365 m/ 130 trekking km / 12 dagen / 8 lotgenoten / 16 glinsterende ogen ge..

Jan 2021
Lindsey van Loon

Postcard from Peru

Reizen door Peru: even wat Andes - published SNP Reisflow   Lindsey van Loon ging als Yomads reisreporter naar Peru en bracht onder andere een bezoek aan de magische Machu Picchu. Ze schreef voor SNP een blog over haar reis door de Andes.   Ik kon mijn geluk niet op toen bekend werd dat i..

Jan 2021
Lindsey van Loon

Postcard from Belize

Maak een duik in the Great Blue Hole in Belize Sinds Jacques Cousteau de exacte diepte van the Great Blue Hole bepaalde, is deze onderwatergrot voor de kust van Belize dé natte duikdroom van ieder zichzelf respecterend PADI bezitter. Dit ‘gapende gat’ dat zichtbaar is vanuit de r..

Aug 2020
Lindsey van Loon

Wat heeft de maan met storytelling te maken?

Onder de volle maan worden al eeuwen mythen en verhalen van de meest kleurrijke volkeren aan de volgende generatie doorgegeven. Maar storytelling heeft nog veel meer met de maan te maken dan je misschien dacht!